Resultaten voor ontspanningsmassage zwolle

 
ontspanningsmassage zwolle
 
thai zwolle - Nara Thai Wellness.
Klik hier voor meer informatie. Klik hier voor meer informatie. 38 Thaise massage Klik hier voor meer informatie. 28 Zweedse Massage Klik hier voor meer informatie. 29 Schoonheidsbehandelingen Klik hier voor meer informatie. Nara Thai Wellness. 020 846 36 38.
Home.
Ik kom al jaren bij Massagesalon Dolfijn en ben erg tevreden. Ik liep al geruime tijd rond met erge spanningshoofdpijn en heb zo'n' beetje alle medicatie gebruikt die er maar verkrijgbaar was, maar het was de ontspanningsmassage bij Massagesalon Dolfijn die mij van mijn spanningshoofdpijn af hielp.
T Shirt Bedrukken
Massages FloatCenter 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slapen.
Lees op je gemak de onderstaande informatie over de verschillende massages en maak je keuze! De ontspanningsmassage is een rustgevende massage waarmee de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Deze massage zorgt ervoor dat je spieren soepel worden en je je lichamelijk en geestelijk weer fitter voelt.
SEO scan
Vind massage zwolle op Marktplaats.nl.
Mannen massage Zwolle. Welkom in zwolle. Wil je eens wat anders dan een klassieke massage. Wees dan welkom voor een professionele awakening massage of daarna een h eerlijke kaya tan en tra massage in zwolle. Je mag weer helemaal jezelf zijn.
voordelige boxspring kopen
Home Massage zwolle.
Voor mij heeft een dag mooie momenten als ik er voor iemand mag zijn die door mijn aandacht of inzet iets verder kan komen in zijn of haar leerproces. Sinds een jaar of 10 heb ik een tot n prachtige salon verbouwde zolder, zachte kleuren, houten vloer, warme olie, en een kwaliteitstafel om van te dromen.
lederen
Sportmassage Kampen.
Een sportmasseur begeleidt ook sportevenementen en verleent eerste hulp bij sportongevallen. Je treft mij aan bij Nevobo volleybaltoernooien, de Halve Marathon van Zwolle, het NK steppen en de 32 van Kampen. Ook ben ik coördinator van het medisch team van Weissensee4kids.
partytent
Workshop partnermassage SanaYouYOGA.
Verhuur Studio Zwolle. Zondag 2 juli 2017 13.00 tot 17.00 uur. Ken je dat? Je geeft je partner wel eens een massage, maar eigenlijk doe je dan maar wat? Wil je meer weten over het geven van een massage en welke volgorde het beste is om een massage op te bouwen? Wil je eventuele pijnklachten van je partner verlichten? Of willen jullie elkaar rust en ontspanning geven na een drukke werkdag? Leer hoe je elkaar een ontspannende massage kunt geven. Nancy Landman van Anahata Yoga Wellness en Susi Klaassen van Well-being massage bieden je nu de gelegenheid om samen met je partner je kennis en ervaring op het gebied van massage uit te breiden! De workshop wordt gegeven in een groep van meerdere koppels, maar je oefent alleen op je eigen partner. De workshop wordt op een rustige en respectvolle manier gegeven en je brengt de massagetechnieken meteen in praktijk. Een goede massage komt tegemoet aan één van de meest fundamentele behoeftes van de mens: warm, respectvol en liefdevol aangeraakt worden. Tijdens de workshop kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de basisprincipes en basistechnieken van de ontspanningsmassage.
ramen en deuren
Massagepraktijk Centraal, Massage 60 min: bespaar 50% in Zwolle via Social Deal.
Zwolle In de buurt Zwolle. Bergen op Zoom. t Groene Hart. 2 personen 1 persoon. Spontaan uit eten? Naar de deals. Spontaan uit eten? Sharing is Caring. Overzicht Massagepraktijk Centraal. 088 205 05 05. Bereikbaar tot 2100: uur. Massage 60 min. Droom 60 minuten lang weg tijdens een heerlijke ontspanningsmassage bij Massagepraktijk Centraal.
coach zwolle
Asian Massage Zwolle Asian Massage Zwolle.
Voor een heerlijke massage in hartje Zwolle, met aandacht voor lichaam én geest. Welkom op de website van Asian Massage. Zaterdag 23/3 zijn we gesloten ivm studie! Er worden GEEEN Erotische massages gegeven! Voor dit soort vragen hebben we geen tijd.
online marketing bureau
Refocus Massage Zwolle.
Welke massage past bij mij? Maak een profiel aan. Refocus Massage Zwolle. Professionele massagepraktijk in Zwolle Stadshagen met gediplomeerd NGS masseur. sportmassage en ontspanningsmassage. Effecten van massage. Welke massage past bij mij? Maak een profiel aan. Website door Aimfor Ontwerp van Svenny.
TMS
Hondenmassage De Hondenmasseur. Hondenmassage De Hondenmasseur.
De duur van een ontspanningsmassage is ca. Dit is een indicatie voor de minimale massagetijd. Tijdens de massage krijgt uw hond alle tijd om rust te vinden en te wennen aan de massage. Afhankelijk daarvan kan een sessie uitlopen tot ca 15, uur.
massage zwolle
gekkovizion, Ontspanningsmassage 60 min: bespaar 53% in Zwolle via Social Deal.
Zwolle Gruitmeesterslaan 77 Routebeschrijving. Droom 60 minuten lang heerlijk weg tijdens een professionele ontspanningsmassage bij gekkovizion. Deze zachte massage is geheel gericht op jouw wellness, dus geef vooral ook bij Sascha aan als je specifieke wensen hebt. Een ontspanningsmassage bevordert de doorbloeding en zorgt ervoor dat je spieren ontspannen.

Contacteer ons