Meer resultaten voor cursus ontspanningsmassage groningen

 
cursus ontspanningsmassage groningen
 
cursus ontspanningsmassage - 1017 EG Amsterdam.
Als je jouw webtekst ingeeft in de tool, dan vergelijkt hij deze tekst met de goed presterende paginas. Het resultaat: een uitgebreid rapport met adviezen hoe jij jouw webpagina kan aanpassen, zodat die óók hoger in Google komt te staan.
cursus ontspanningsmassage - Cursus Advanced JavaScript Programmeren.
Inhoud Cursus Advanced JavaScript. De cursus Advanced JavaScript Programmeren start met een behandeling van scope in JavaScript, waarbij het verschil tussen var, let en const variabele declaraties en het begrip hoisting wordt besproken. De betekenis en werking van het context afhankelijke keyword this wordt hierbij ook aan de orde gesteld.
Cursus - Gratis SEO Check.
Niet alleen bieden we u een dagelijkse gratis SEO check aan met onze SEO Page Optimizer tool; we verstrekken u het nodige advies en nuttige diensten op maat van uw budget. Krijg zoekmachine optimalisatie tips: abonneer u vandaag nog op onze gratis nieuwsbrief en blijf te allen tijde up-to-date over de laatste trends binnen SEO en website optimalisatie!
Welkom bij Massagepraktijk Groningen! hp_massagepraktijkgroningenv4.
Oktober November 2016: Verzorgen 5-weekse cursus stretching bij Aclo Groningen. 23 oktober 2016: Workshop stretching voor leden studentenpaaldansvereniging De NoordPole Groningen. 24 september 2016: Massage en stretching voor bezoekers van de Spa Lounge tijdens de Nacht van de Mode in Groningen. Lees hier meer
cursus duits groningen
Massage Opleiding Positive Touch Opleidingscentrum Positive Touch Massage Opleiding.
Dank zij jullie cursus heb ik er een passie bij: masseren! Het is heel mooi om te doen, geen concept, maar echt en dat voel je als je de. Opleiding integrale massage. Met veel plezier en enthousiasme vertrok ik afgelopen jaar een weekend per maand naar Arnhem om de mooie, diepgaande, stille en. Ivonne van Leeuwen-winter Beverwijk. Opleiding integrale massage. De opleiding integrale massage was een bijzonder mooie ervaring, ik heb naast de massage enorm veel over mijzelf geleerd en heb inmiddels. Werner Menkenhorst Winterswijk. Opleiding integrale massage. De opleiding tot integraal masseur is een prachtige manier om goed te leren masseren, maar bovenal ook te leren voelen en contact te. Simon Alderliesten Zwolle. Basiscursus integrale massage. Begin februari kennis gemaakt met de tweedaagse basiscursus integrale massage. Ik vond het geweldig en wil het ook zeker toe gaan passen. Ivonne Van Leeuwen-Winter Beverwijk. Opleiding integrale massage. Met veel plezier kijk ik terug naar het jaar waarin ik bij Positive Touch tot integraal masseur ben opgeleid. De opleiding is goed en. Jelena Jevtic Groningen.
coach opleiding groningen
Dubbel Zen Zwangerschapsmassage Groningen.
Redactie 5 november 2015 Dubbel Zen: Zwangerschapsmassage Groningen 2015-11-06T1149070000: Zorg rondom zwangerschap, Zwangerschapsmassage No Comment. Dubbel Zen voor een ontspannende zwangerschapsmassage! Doete Reitsma is in 2012 afgestudeerd als Verloskundige in Antwerpen. Na haar afstuderen, is ze gelijk begonnen met werken als klinische Verloskundige in het Ommelander Ziekenhuis Groep ziekenhuis te Winschoten. Ook al mocht ze in Winschoten haar droombaan beoefenen, na 25, jaar hebben toch haar reiskriebels de overhand genomen en heeft ze de wereld verkend. In Azië heeft ze inspiratie en kennis opgedaan in de Thaise massage, zwangerschaps babymassage, aromatherapie ontspanningsmassage, voet reflexologie massage en Reiki.
thaise massage groningen
Basiscursus najaar 2018 Emma Putman.
In oktober 2018 start een extra Basiscursus Ontspanningsmassage. In acht avonden leer je elkaar een massage geven met technieken uit de intuïtieve massage. Aandacht voor je lichaam, plezier in contact en aanraking staan centraal in de cursus. We masseren vanuit ontspanning, waardoor we ontspanning bewerkstelligen. Je leert technieken voor verschillende delen van het lichaam. Je oefent op elkaar en bent dus zowel gever als ontvanger. Daarbij is zorg voor de wensen en grenzen van beiden essentieel. Er wordt ook aandacht besteed aan de manier waarop je contact maakt in het masseren. Aan het eind van de cursus heb je voldoende vaardigheden om iemand een volledige massage te geven. Bij deelname aan 7 van de 8 lessen krijg je een certificaat uitgereikt. Dit geeft tevens toegang tot de vervolgcursus. De cursus op de maandagavond start september is volgeboekt. De tweede groep, op de vrijdagavond, is ook volgeboekt en inmiddels gestart. Tijd: De lessen zijn op vrijdagavond van 19.00 tot 21.30 uur, behalve les 1 en 8. Die duren van 19.00 tot 22.00 uur. Data: 5, 12 en 19 oktober, 2, 9, 16, 23 en 30 november 2018. Aantal deelnemers: maximaal 8. Plaats: Centrum De Poort, Moesstraat 20, 9717 JW, Groningen.
kelder waterdicht maken
De praktijk voor coaching, tantra en massages!
Ik neem graag de tijd voor jou/jullie en daarom werk ik altijd op basis van anderhalf uur of langer. Bij ontvangst staat er een kopje kruidenthee klaar en bespreken we samen in de intake wat jouw/jullie verlangens en behoeftes zijn.
bachbloesems
Paraview De Spirituele Beurs.
Vraag hier je kortingsbon aan en maak o.a. kans op het winnen van een privéconsult. Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke aanbiedingen. De laatste Paraview nieuwtjes via onze Facebook en Twitter. Maak kans op het winnen van vrijkaarten.
Expert
Centrum het Helperhart.
Welkom bij de praktijk! Miranda Bootsman heeft Het" Helperhart, centrum voor natuurgeneeskunde voor volwassenen en kinderen, in 2006 opgericht in de stad Groningen Corpus den Hoorn.Het Helperhart is onderverdeeld in de praktijk en Helperhart Trainingen in Groningen en Wildervank. De praktijk biedt mogelijkheden voor therapie en preventieve behandelingen.
argenta
Massage voor Liefhebbers.
Een praktijk van Frank Abspoel en Hetty Lobo met provocatieve, lichaamsgerichte en systemische vormen van ondersteuning voor hen die ergens blokkades in hun leven ervaren. Maar ook voor hen die bezig willen met zelfontwikkeling, verdieping en groei, zowel individueel als groepsgericht.
aanhangwagen
Home Sportmassage Friesland.
1-2 2019 Als CRKBO erkende onderwijsinstelling zijn wij vrijgesteld voor het heffen van BTW op ons onderwijs, maar onze inkoop van verbruiksmaterialen helaas niet. Zij die reeds hadden ingeschreven voor een opleiding of cursus in de komende periode betalen uiteraard de oude prijs.
lening
Massagecursus op basis van Rebalancing in Ede.
Tallien van der Wal: Als je goed wilt leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet, dan is het prettig om een goede basiskennis te hebben van massagetechnieken. In deze massagecursus leer je, naast het ontvangen van een massage, een aantal basistechnieken waarmee je een volledige ontspanningsmassage kunt geven. Je maakt tijdens de massagecursus kennis met zachte, rustige, maar ook met diepe massagetechnieken die zijn ontwikkeld in de opleiding Rebalancing. Je eigen houding en het goed gebruiken van je eigen lichaam krijgt aandacht. Hierdoor ben je als gever na de massage zelf ook verkwikt en energiek. We besteden tijd en ruimte aan de kwaliteit van aanraken en aan de aandacht die belangrijk is bij het geven en ontvangen van een massage. De cursus wordt gegeven in de ontmoetingsruimte van het Centraal Wonen Project De Wonenwij, Hegelstate 17 te Ede.
waterontharder
BABYMASSAGE GRONINGEN.
In deze cursus leer je je baby te masseren door middel. van Shantala babymassage, afkomstig uit India. Het is een. ontspanningsmassage met ritmische vloeiende. Door middel van babymassage leer je ook. via je handen te communiceren met je baby en leren jullie. elkaar steeds beter kennen. Lesperiode: 6, 13 en 20 februari 2018. Lestijden: 11.30 12.45 uur. Lesperiode: 19 en 26 januari en 2 februari 2018. Lestijden: 14.30 15.45 uur. Locatie: de Yogi School, Rivierenhof 12, Groningen.

Contacteer ons