Zoeken naar ontspanningsmassage groningen

 
ontspanningsmassage groningen
 
ontspanningsmassage groningen - Onze massage Olie.
Basic pedicure of manicure, ervaar de Intensieve verzorging voor uw handen en nagels of voeten, tenen en nagels om ze weer er gezond uit te laten zien. Spa pedicure, extra aandacht voor gezonde voeten, tenen en nagels om ze er extra mooi en fris te maken.
Massage en Shiatsupraktijk Zevenberg Massage Groningen Massage Drenthe.
Massage is een moment voor jezelf, om volledig te ontspannen, om te voelen waar je spanningen zich bevinden. Al jaren geef ik verschillende vormen van massage, zoals Shiatsu-massage, ontspanningsmassage, babymassage, kindermassage en sportmassage. Je bent dan ook van harte welkom in mijn massagepraktijk!
cursus groningen
Massage aangeboden voor de vrouw, omgeving Groningen! Welzijn Masseurs en Massagesalons Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. Terug Diensten en Vakmensen. Welzijn Masseurs en Massagesalons. Massage aangeboden voor de vrouw, omgeving Groningen! Lekkere Massage Aangeboden. Lekkere Massage Aangeboden. Heerlijke Massage Aangeboden.
lenen
Salon Aileen.
Ontworpen door njg. Na een stressvolle werkdag even alles vergeten tijdens een heerlijke rustgevende ontspanningsmassage goed, voor lichaam en geest. Laat de pijnlijke nek en rugspieren eens lekker losmasserenzodat, het lichaam niet meer zo stram en stijf aanvoelt. Hete stenenwarme, olie. Voel een weldadige warmte door je lichaam stromen! Welkom op de site van Massagesalon Aileen. Allereerst wil ik mijzelf even aan U voorstellen. Mijn naam is Aileen Gerdes. Ik ben in 1991 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool Midden Nederland te Utrecht. Vervolgens ben ik als fysiotherapeute gedurende 10 jaar fulltime werkzaam geweest in 2 verschillende particuliere praktijken in Duitsland, alwaar ik mij verder heb gespecialiseerd op het gebied van de kinderfysiotherapie. Ik heb de cursus Sensomotoriek 1 en 2 in Nijmegen en de cursus NDT Bobath voor kinderen in Groningen gedaan.
groningen thai massage
Shiatsu, Massage Zacht Werken Coaching Groningen De Koning Te Rijk.
Het is mogelijk om een Zacht Werken of coachings traject vanuit jouw bedrijf te volgen als ZZPer, maar het traject kan ook worden betaald door de werkgever van iemand die bijvoorbeeld overspannen is of een burn-out heeft. Ontspanningsmassage Stress release. Ben je geïnteresseerd in een ontspannings-massage om helemaal tot rust te komen? ben je natuurlijk ook welkom, laat alle stress even los, tijd om op te laden! Ook tijdens de zwangerschap en na de bevalling helpt massage en shiatsu om spanning los te laten, vrouwen hebben vaak wat extra klachten in het schouder of bekken-gebied, onderrug of zware vermoeide benen, geef daar eens wat extra aandacht aan, en een fijn moment voor jezelf! Advanced Shiatsu practitioner, massage therapeut., Zacht Werken Coach. Meer over Jannet. Jannet Veenbaas, Advanced Shiatsu practitioner, massage therapeut, Zacht Werken Coach. De Koning Te Rijk, Groningen.
link
Massage en Beauty Wellnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen, Groningen.
Onze massage en beauty center biedt een zeer royaal aanbod aan massages en beautybehandelingen voor totale ontspanning. Onze professionele behandelaars staan 7 dagen per week voor u klaar om u te laten genieten. Voor onze beautybehandelingen gebruiken wij de producten van Thalgo, een Frans cosmeticamerk.
leningen
MASSAGESALON GRONINGEN Erotische massage, Body to body, Nuru, Thaise, Oosterse, Soft SM, Ontspanning massage en meer.
Massagesalon Groningen Vechtstraat 76 9725 CW Groningen. maandag t/m vrijdag: 1100: 2300: zaterdag zondag: 1200: 2200.: Het verdient aanbeveling om telefonisch een afspraak te maken. Vooral als u een voorkeur heeft voor een masseuse. Massagesalon Groningen bevind zich op zo'n' 10 minuten loopafstand van station Groningen.
light elegance
thaise massage groningen, massage groningen, thaise massage.
Kom dan snel een keer langs en u zult merken wat de thaise massage voor u kan betekenen! Het belangrijkste van een Thaise massage is genieten en u zult zich na afloop als herboren voelen. Maak kennis met Thaise massage nu geopend in Groningen!
leder
Ontspanningsmassage in Groningen massage-info.nl.
Natuurlijk Helend Groningen. Natuurgeneeskundige praktijk Natuurlijk Helend geeft uitsluitend therapeutische massages. klassieke massage synergene massage, stoelmassage of. Vinsasyayoga massage Groningen. Massage een weldaad voor lichaam en geest. Sasja biedt verschillende massages aan Ontspanningsmassage even bijkomen en ontspannen Sport Massage Voel je ontspannen.
India
Holistische massage? Prana Haren, massagetherapie Groningen.
Je kunt dan ook een losse holistische ofwel een ontspanningsmassage van 50 minuten zonder therapeutische aandacht inplannen. Copyright 2015-2018 Prana Haren, holistische massage All Rights Reserved. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
luchtgommen
Orient New Hair Fashion Traditioneel Chinese ontspanningsmassage voor iedereen.
freelance
Massagepraktijk MéMé Massage nabij centrum Groningen.
Bij Massagepraktijk Groningen kan je terecht voor vele lichamelijke klachten, die veroorzaakt worden door stress en overbelaste spieren. Denk hierbij een zere nek, stijve onderrug of een tenniselleboog. Voor deze klachten zijn er drie vormen van massagetherapie. Dit zijn segmentale massagetherapie, shiatsu en voetreflexologie. Behandeling bestaat vaak uit een combinatie van deze drie. Voor meer informatie kan je klikken op de behandelvorm naar keuze. Je komt dan terecht op de pagina met meer uitleg. Ook kan je terecht tijdens je zwangerschap. De zwangerschapsmassage geeft verlichting van je rug of vermoeide benen. Als je niet meer kan liggen, kan je ook kiezen voor een uitgebreide voetmassage. Voor meer informatie hierover kan je kijken bij voetreflexologie. Uiteraard kan je bij Massagepraktijk MéMé ook terecht voor ontspanning. Geniet van een heerlijke ontspanningsmassage in combinatie met shiatsu.

Contacteer ons