Op zoek naar ontspanningsmassage dordrecht?

 
ontspanningsmassage dordrecht
 
Ontspanningsmassage in Dordrecht, Zuid-Holland: Boek direct online! Treatwell.
Je bent ingelogd. Log in op jouw account. Houd mij ingelogd. of maak een nieuwe account aan Aanmelden. Kies datum tijd. Ontspanningsmassage in Dordrecht, Zuid-Holland. We hebben 12 salons gevonden. Resultaten inclusief: Relax Massage. Bekijk zoekresultaten op kaart. Zoek op afstand.
cursus Word
Home.
Ervaar de essentie van ontspannen. Een ontspanningsmassage zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest. Heerlijk een uurtje genieten met een rustgevende muziekje op de achtergrond. Glacial Shell Massage. Lomi Lomi Massage. Een therapeutische massage activeert het immuun stelsel en vergroot daarmee de weerbaarheid tegen ziekten.
lenen berekenen
nek schouder pijn, rug klachten, sport masseur Massagetherapie Gerda de Jager.
Een massage kan natuurlijk ook worden aangeboden zonder behandeldoel. Welke massagevorm het beste past bij jouw verwachting en/of klacht, bespreken we samen vooraf. Op de eerste dinsdag van de maand houd ik praktijk bij.: LUCINA VERLOSKUNDIGEN PRAKTIJK. 3315 TD Dordrecht.
eigenaarskrediet
Massagepraktijk Dordrecht Home. Massagepraktijk Dordrecht wwww.massagepraktijkdordrecht.nl.
Welkom op de website van Massage en Beautysalon Dordrecht. Massage en Beautysalon Dordrecht is een stijlvolle, professionele en goede massage en schoonheidssalon. Bij Massage en Beautysalon Dordrecht wordt u met de volle 100% aandacht geholpen en daardoor kan ik u een goed resultaat verzekeren.
bed
HANNAHCLOUD Massagepraktijk, Dordrecht Ontspanningsmassage.
Hot Stone Massage. Tijdens de massage wordt als basis gebruik gemaakt van de technieken zoals we die kennen uit de westerse massage. Kennis opgedaan tijdens trainingen in India en Thailand in massages die daar gegeven worden zijn ingebed in de massage.
alarmsysteem
Alle massage in Dordrecht, overzicht van 19 bedrijven over massage in Dordrecht.
06-41921626, Nassauweg, 3314 JR in Dordrecht. Meer over De Mobiele Masseur contact website. Verlicht spier en gewrichtsklachten en geeft u energie. Trefwoorden van Hanneke Massagepraktijk: massage, sportmassage, ontspanningsmassage, stoelmassage, triggerpointbehandeling, medical taping, massagepraktijk, stoelmassage op het werk, massage met olie, cupping.
zoekmachine optimalisatie seo
Massage Dordrecht Artikeldatabank.
Geniet van een ontspanningsmassage van Frans Geurts en kom dichter bij jezelf, bij Massage Rainbow in Dordrecht. Kies bijvoorbeeld voor de kracht van Holistic Pulsing, een behandeling die bestaat uit het in beweging brengen van het hele lichaam, op een zachte manier.
thaise massage dordrecht
Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage en Sportverzorgingsbranche.
Om te kunnen voorzien in een kwaliteitsborging in de massage en sportverzorgingsbranche heeft de BMS in samenwerking met diverse opleidingsinstituten een reeks kwaliteitscriteria opgesteld aan de hand waarvan een goede opleider dient te werken. Een overzicht van deze branche-erkende opleidingsinstituten, opleidingen en/of cursussen vindt u hier.
Massage diensten massage Massage 2dehands.be.
Kom dan nu om uw welverdiende massage! 28 maart 2019 1506: Oostkamp. Genieten van man tot man! Wens je een heerlijke ontspanningsmassage van man tot man? Een massage waarbij met warme olie ingewerkt wordt op de spieren en de huid waar je.
Massage Behandelingen Sport Paramedisch Centrum van Wensen en de Jongh.
Ik heb een massagepraktijk in Dordrecht en sinds enkele jaren geef ik ook massages in deze fysiotherapiepraktijk. Wil je een sportmassage, ben je beperkt in het bewegen of heb je behoefte aan een ontspannende behandeling dan kan je bij mij terecht.
Vergelijk 81 Massage trainingen en boek meteen op Springest.
Extra informatie: Opleiding vrijgesteld van BTW Niet inbegrepen: studieboeken 119, DVD klassieke massage en ontspanningsmassage 15, Stagevergoeding 90 krijg je weer teruggestort op je rekening. group Maximaal 20 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding. Max: 20 HBO star 9 55 ervaringen Opleiderscore: star 90, Anand heeft een gemiddelde beoordeling van 90, uit 562 ervaringen.

Contacteer ons