Zoeken naar vacatures ontspanningsmassage

 
vacatures ontspanningsmassage
 
Vacature Masseur MoSense Sportmassage Geldrop.
Je draait mee in onze online agenda, maar plant zelf je dagen, uren en afspraken in en hebt dus alle vrijheid. Wel zijn we op zoek naar een teamplayer, die één keer per maand tijd wil vrijmaken om met zn allen te evalueren.
vocht op de longen
Massage Betaalbaar Sporten in Boxmeer All4fit Boxmeer.
Triggerpoints, ook wel bekend als spierknopen zijn plaatselijke verkrampingen in spieren waar als gevolg van een gebrek aan doorbloeding en zuurstof een overgevoelige plek ontstaat. Door compressie te geven op de triggerpoints zullen de verkrampingen wegvloeien. Vervolgens zal door middel van een ontspanningsmassage de spieren extra goed doorbloed en gevoed worden.
Kva
ontspanningsmassage spa in tuin duo ontspanningsmassage.
Kies uit ayurvedische massage, ontspanningsmassage, deep tissue massage, hotstone massage, sportmassage, zwangerschapsmassage, shiastu of voetreflexologie. Bij Corpo Zen in Antwerpen kunt u per 2, of in groep van 3 personen samen komen voor een ontspannende massage gegeven door 2 of 3 professionele masseurs of masseuses.
backlink
Zelfstandig masseur.
de meest bekende massage over de wereld. Elke massage heeft zijn specificaties en je lesgeefster zal ernaar streven om jou de meest aangepaste ontspanningsmassage aan te leren. In de basislessen demonstreert de lesgever specifieke technieken voor het masseren van.: Ventraal: buik, armen, nek en hoofd, benen en voeten.
ad
Wie zijn wij? Santé Magic Leuven.
2008 Zen treatments and Techniques CEFAD, Portugal. 2008 Indian Head Massage ALBA, Portugal. October 2005-June 2006 Recovery Massage Therapist Swedish Style SIMAC, Portugal. Massage: Dieptemassage, Kids magic massage, Magic head shoulder massage, Ontspanningsmassage, Sante magic massage, Triggerpoint massage, Voetreflexologie, Zwangerschapsmassage.
tuinomheining die bij je past
Home MOOD massage opleidingen.
In drie jaar word je opgeleid tot een op HBO niveau gekwalificeerd massagetherapeut. Een unieke mix van verschillende inzichten en disciplines stelt jou in staat om na de opleiding zelfstandig met een enorme berg aan kennis en zelfvertrouwen aan de slag te gaan als hbo massagetherapeut.
onderhoud cv ketel
Onze doelstelling is aan iedereen een massage te kunnen geven.
Echter nu met de nieuwe OVG wet zijn wij er nog meer mee bezig. Wanneer je een contact formulier ingevuld heb via onze website dragen wij er zorg voor dat deze alleen binnen ons bezit blijft en en geen informatie naar derde kan gaan.
uv lamp gel nagels
Vacatures Klein specialist in massage Leiden Hazerswoude.
De eerste keer dat u komt voor een massagebehandeling vindt er een intake plaats. Deze intake is geheel kosteloos en bedoeld voor wederzijdse kennismaking. Met de intake kunnen eventuele lichamelijke klachten en/ of wensen in kaart gebracht worden, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Copywriting
TOP-Sportmassage Noord-Holland.
U bent bij ons welkom voor opleiding, cursus of behandeling! Op aanvraag geven wij ook cursisten de sport stoel en ontspanningsmassage op locatie. Medical taping is een methode om spieren te omzwachtelen te tapen. De tape wordt op de huid aangebracht.
argenta
Massage, Wellness, Sauna-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
View all vacatures voor Marente Nederland jobs. Lees meer over werken bij Marente. 1.650 2.250 per maand. Massage, ontspanningsmassage, hotstonemassage, een klassieke ontspanningsmassage of een Indiase hoofdmassage, maar ook nagelverzorging een facial behandeling. 12 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor Treatments Arnhem jobs.
aanhangwagens
QoQo Massage Welkom.
Of ze nu vooral gericht zijn op ontspanning, het wegnemen van klachten of revitalisering: onze massages worden gegeven door de beste masseurs en voor zeer scherpe prijzen. Kosten, serviceniveau, duur van de massage: bij ons is altijd duidelijk waar u aan toe bent.

Contacteer ons